Stap je binnenkort over naar een managementfunctie of ben je al enige tijd werkzaam als manager in de technische sector? Misschien loop je wel tegen bepaalde uitdagingen aan, wil je nóg beter worden in het aansturen van je team of wil je simpelweg jouw skills weer even opfrissen. Dan kan een management cursus jou helpen om hier invulling aan te geven. Wij leggen je graag uit hoe een management cursus jou kan helpen bij verschillende aspecten van het leidinggeven. Voor advies welke management cursus aansluit bij je leerwensen kan je contact opnemen met onze studieadviseurs via 073 – 80 01 800.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Management cursus van IPV Training & Advies

Wij hebben een ruim aanbod aan management cursussen voor beginnende managers. Een management cursus van IPV Training & Advies gaat verder dan alleen het leren leidinggeven aan bijvoorbeeld een team monteurs of vakmannen. Je richt je bij onze cursussen namelijk ook op het ontwikkelen van een persoonlijke leiderschapsstijl die duurzaam en effectief is. Na het volgen een management cursus voor beginners ben jij in staat om medewerkers te motiveren en op een effectieve manier te delegeren.

Management cursus voor beginners

De tweedaagse training Starten met leidinggeven is ideaal voor beginnende managers. Vragen zoals “Hoe combineer ik de werkzaamheden van mijn functie met het leidinggeven?”, “Hoe kan ik medewerkers motiveren?” en “Hoe krijg ik de neuzen van alle medewerkers dezelfde kant op?” worden allemaal beantwoord. Dankzij de praktijkervaring van onze trainers leer jij gegarandeerd van de beste!

Cursus management voor gevorderden

Heb je al een cursus management gevolgd en ben je op zoek naar extra verdieping? IPV Training & Advies helpt je graag! De training Praktisch leidinggeven op de werkvloer is ideaal voor vakmensen die al een tijdje bezig zijn met operationeel leidinggeven. Je werkt bij voorkeur in de technische sector en hebt de basiskennis van leiderschap onder de knie.

Ben jij na het volgen van deze training nog niet uitgeleerd? Dan is de training Praktisch leidinggeven op de werkvloer, het vervolg wat voor jou. Deze training is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die al een stevige basis hebben, maar met behulp van nieuwe kennis verder willen bouwen aan een sterk team. Je gaat tijdens de training samen met de trainer op zoek naar jezelf om deze zelfkennis vervolgens te gebruiken in jouw persoonlijke leiderschapsstijl.

Cursus management op maat

IPV Training & Advies biedt jullie ook de mogelijkheid om een cursus management op maat aan te bieden op je eigen bedrijfslocatie. Het voordeel van een incompany cursus management is dat je meerdere managers, leidinggevende of teamleiders kunt trainen op hetzelfde moment. Hiermee creëer je ruimte voor onderlinge uitwisseling van ervaringen en ben je in staat om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Wil je meer informatie over een cursus management op maat? Neem gerust contact op met onze studieadviseurs. Zij kunnen je verder helpen bij het vinden een cursus management die volledig aansluit bij de leerdoelen en wensen.

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3670 beoordelingen

8 / 10
24 oktober 2022
Bo Korver
Training Coachend leidinggeven
De informatie is zeer uitgebreid en de geleerde stof is goed toepasbaar in de praktijk. De trainer zelf houd rekening met wensen en behoeften van...
Lees  meer   minder 
8 / 10
24 oktober 2022
Daniëlle van Gaal
Training Coachend leidinggeven
De rollenspellen spraken mij enorm aan en de inzichten die je verkrijgt over jezelf dmv de verschillende modellen.
9 / 10
06 oktober 2022
Andrea Roozen
Training Coachend leidinggeven
Ik vond DISC interessant en ga hier ook zeker gebruik van maken!
8 / 10
06 oktober 2022
Ceesjan Kooy
Training Coachend leidinggeven
Een heel leerzame cursus.
9 / 10
11 juli 2022
Maike ter Voert
Training Leidinggeven aan eigenwijze professionals
Dat hij zeer nuttig was en ik goed handvatten heb ontvangen om toe te passen. Leuk om even weer in een andere omgeving te zijn,...
Lees  meer   minder 
8 / 10
11 juli 2022
Aad Benschop
Training Coachend leidinggeven
Goede interactieve training waar voldoende aspecten voor Coachend leiderschap aan bod komen. De samenstelling van de groep kan wel bepalend zijn.
8 / 10
06 juli 2022
Lisette Spee
Training Leidinggeven aan eigenwijze professionals
De aanpak van de trainer is heel fijn, ze is heel ontwapenend en open, fijne balans tussen serieuze modus en humor. Kan bij situatie specifieke...
Lees  meer   minder 
10 / 10
03 juni 2022
Djaswan Laldjising
Training Coachend leidinggeven
Het inzicht krijgen en kunnen anticiperen op verschillende soorten gedrag van mensen, we zijn tenslotte allemaal mensen!
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2022 - IPV Training & Advies B.V.