Heb jij veel projecten die je dient te overzien? Heb jij het gevoel dat jouw projectmanagement nog een stuk beter, sneller en wellicht efficiënter kan? Ontwikkel jezelf en leer de vaardigheden en kennis die van jouw projecten een gestroomlijnde machine maken. Bij IPV Training & Advies ontwikkelen en bieden wij trainingen aan rondom projectmatig werken, voor zowel beginnende als ervaren projectleiders. Benieuwd wat een training projectmatig werken zoal voor jou kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Training projectmatig werken voor beginners

Als beginnend projectmanager maak je net kennis met projectmatig werken. Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van projecten en het is jouw taak om deze tot een goed einde te brengen. Volg daarom een training projectmatig werken, waarin je de basis leert van het projectmanagement.

De cursus Projectmanagement is dé ideale cursus hiervoor. Je leert de structuur van projecten kennen, een projectplan opstellen en de voortgang van jouw projecten beheersen en bewaken. Bovendien leer je consequenties te constateren en ben je na het volgen van de training projectmatig werken in staat om deze feedback te communiceren met stakeholders.

Training projectmatig werken met scrum

De mogelijkheid om twee keer zoveel werk te verrichten in de helft van de tijd. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af hoe? Tijdens de training Aan de slag met scrum maak je kennis met de scrummethode en zie je de mogelijkheden van deze methode voor projectmatig werken. Je leert hoe je door middel van een combinatie tussen klassieke en moderne manieren van werken een stevige basis legt waarmee je projectmatig aan de slag kunt.

Projectmatig werken training binnen het bouwrecht

Wanneer je te maken hebt met projectmatig werken, komen hier ook juridische risico’s bij kijken. Ben je je bewust van de financiële consequenties van deze risico’s? In de cursus Bouwrecht leer je de meest relevante juridische aandachtspunten in het plan van aanpak en in de operationele uitvoering. Na het volgen van deze cursus ben je onder andere bekend met ALIV, UAV, UAV-TI en UAV-GC.

Projectmatig werken training op maat

Projectmatig werken is een echte team effort. Het is dan ook belangrijk dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Daar helpt een projectmatig werken training op maat van IPV Training & Advies jullie bij. Het voordeel van een training op maat is dat er ruimte is voor discussie, waardoor de onderliggende problemen in kaart worden gebracht. Vervolgens zetten we deze feedback om naar kennis die de projectmanagers onmiddellijk kunnen toepassen in de praktijk.

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3476 beoordelingen

9 / 10
22 september 2022
Melvin Kalkman
Cursus Projectmanagement
Leerzaam, handige tips, prettige manier van werken, niet alleen theorie maar veel praktijk gerichte opdrachten en erg leuk met rollenspellen.
8 / 10
22 september 2022
Amber Dalmulder
Cursus Projectmanagement
Hele leuke gevarieerde training.
8 / 10
12 september 2022
Boas den Boer
Cursus Projectmanagement
Een goede training om projecten structureel beter aan te vliegen. Het leuke is dat er vanuit diverse branches projecten voorbij komen wat een mooi beeld...
Lees  meer   minder 
9 / 10
31 augustus 2022
Michel Salomé
Cursus Projectmanagement
Een leuke maar vooral interactieve training. Veel praktische leerstof wat goed toepasbaar is in de praktijk.
8 / 10
30 juni 2022
Renata Vergnes
Cursus Projectmanagement
Ik ben enthousiast gemaakt door de trainer en groep om de dingen die ik heb geleerd in het werkveld toe te passen.
8 / 10
23 juni 2022
Milene Biegstraaten
Cursus Projectmanagement
Leerzame training met veel interactie. Goede praktijkvoorbeelden en ook eigen ervaring van cursisten zorgden voor een duidelijk beeld.
8 / 10
14 juni 2022
Rob van Gils
Training Aan de slag met Scrum
Nuttige eerste kennismaking met Scrum.
8 / 10
21 mei 2022
Wilke van Thiel
Cursus Projectmanagement
Dat ik duidelijke uitgangspunten heb gekregen om een project op te zetten en te leiden. Praktisch en in duidelijke taal.
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2022 - IPV Training & Advies B.V.