Heb jij veel projecten die je dient te overzien? Heb jij het gevoel dat jouw projectmanagement nog een stuk beter, sneller en wellicht efficiënter kan? Ontwikkel jezelf en leer de vaardigheden en kennis die van jouw projecten een gestroomlijnde machine maken. Bij IPV Training & Advies ontwikkelen en bieden wij trainingen aan rondom projectmatig werken, voor zowel beginnende als ervaren projectleiders. Benieuwd wat een training projectmatig werken zoal voor jou kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Training projectmatig werken voor beginners

Als beginnend projectmanager maak je net kennis met projectmatig werken. Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van projecten en het is jouw taak om deze tot een goed einde te brengen. Volg daarom een training projectmatig werken, waarin je de basis leert van het projectmanagement.

De cursus Projectmanagement is dé ideale cursus hiervoor. Je leert de structuur van projecten kennen, een projectplan opstellen en de voortgang van jouw projecten beheersen en bewaken. Bovendien leer je consequenties te constateren en ben je na het volgen van de training projectmatig werken in staat om deze feedback te communiceren met stakeholders.

Training projectmatig werken met scrum

De mogelijkheid om twee keer zoveel werk te verrichten in de helft van de tijd. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af hoe? Tijdens de training Aan de slag met scrum maak je kennis met de scrummethode en zie je de mogelijkheden van deze methode voor projectmatig werken. Je leert hoe je door middel van een combinatie tussen klassieke en moderne manieren van werken een stevige basis legt waarmee je projectmatig aan de slag kunt.

Projectmatig werken training binnen het bouwrecht

Wanneer je te maken hebt met projectmatig werken, komen hier ook juridische risico’s bij kijken. Ben je je bewust van de financiële consequenties van deze risico’s? In de cursus Bouwrecht leer je de meest relevante juridische aandachtspunten in het plan van aanpak en in de operationele uitvoering. Na het volgen van deze cursus ben je onder andere bekend met ALIV, UAV, UAV-TI en UAV-GC.

Projectmatig werken training op maat

Projectmatig werken is een echte team effort. Het is dan ook belangrijk dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Daar helpt een projectmatig werken training op maat van IPV Training & Advies jullie bij. Het voordeel van een training op maat is dat er ruimte is voor discussie, waardoor de onderliggende problemen in kaart worden gebracht. Vervolgens zetten we deze feedback om naar kennis die de projectmanagers onmiddellijk kunnen toepassen in de praktijk.

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3366 beoordelingen

8 / 10
2 juli 2022
Linda Veenhuis
Training Communicatie in en rond projecten
Wij hebben veel werkvormen behandeld tijdens de training en die zijn ook toepasbaar voor mijn collega.
10 / 10
1 juli 2022
Monique van Garderen
Training Effectief communiceren op de werkvloer
Iedereen zou deze cursus moeten volgen, dan zou de wereld er een stukje beter uitzien.
9 / 10
1 juli 2022
John Hooghuis
Training Persoonlijke effectiviteit
Een goede training om beter te leren met mensen communiceren. Je leert er een hoop van, dit kan je op het werk en privé goed...
Lees  meer   minder 
9 / 10
1 juli 2022
Inge van de Sande
Training Effectief communiceren op de werkvloer
De trainer is erg toegankelijk en legt het goed uit. Fijne werkvormen, klassikaal oefenen maar ook met tweeën.
8 / 10
1 juli 2022
Patrick Steenbakkers
Training Praktisch leidinggeven op de werkvloer
Leerzaam, zelfweerspiegeling, mensen beter leren "lezen" en daarop in spelen, leuke rolspellen.
8 / 10
30 juni 2022
Erna Stalknegt
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Praktisch en veel handvatten meegekregen. Mooie training met veel informatie.
8 / 10
30 juni 2022
Corné de Moel
Opleiding Middle Management A
De theorie is erg snel in de praktijk te gebruiken. Ook als je geen manager bent, kun je jezelf veel ontwikkelen met de kennis die...
Lees  meer   minder 
9 / 10
30 juni 2022
Nick De Reuver
Training Starten met leidinggeven
Leuke groep, veel nieuwe inzichten gekregen. Toepasbaar in de praktijk.
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2022 - IPV Training & Advies B.V.