Heb jij veel projecten die je dient te overzien? Heb jij het gevoel dat jouw projectmanagement nog een stuk beter, sneller en wellicht efficiënter kan? Ontwikkel jezelf en leer de vaardigheden en kennis die van jouw projecten een gestroomlijnde machine maken. Bij IPV Training & Advies ontwikkelen en bieden wij trainingen aan rondom projectmatig werken, voor zowel beginnende als ervaren projectleiders. Benieuwd wat een training projectmatig werken zoal voor jou kan doen? Neem gerust vrijblijvend contact op met onze studieadviseurs.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Cursus Projectmanagement
Projecten overzien, managen en samenwerking bevorderen
Laatsteplekken projectmanagement-training
€ 0 met STAP-budget
Cursus Projectmanagement

Projectmanagement

Icoon trainingsduur
Opleidingsduur 2 dagen
Icoon agenda
Eerstvolgende startdatum Wo 15 maart 2023
Icoon beoordelingen
45 beoordelingen 8.7

Training projectmatig werken voor beginners

Als beginnend projectmanager maak je net kennis met projectmatig werken. Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van projecten en het is jouw taak om deze tot een goed einde te brengen. Volg daarom een training projectmatig werken, waarin je de basis leert van het projectmanagement.

De cursus Projectmanagement is dé ideale cursus hiervoor. Je leert de structuur van projecten kennen, een projectplan opstellen en de voortgang van jouw projecten beheersen en bewaken. Bovendien leer je consequenties te constateren en ben je na het volgen van de training projectmatig werken in staat om deze feedback te communiceren met stakeholders.

Training projectmatig werken met scrum

De mogelijkheid om twee keer zoveel werk te verrichten in de helft van de tijd. Je vraagt jezelf waarschijnlijk af hoe? Tijdens de training Aan de slag met scrum maak je kennis met de scrummethode en zie je de mogelijkheden van deze methode voor projectmatig werken. Je leert hoe je door middel van een combinatie tussen klassieke en moderne manieren van werken een stevige basis legt waarmee je projectmatig aan de slag kunt.

Projectmatig werken training binnen het bouwrecht

Wanneer je te maken hebt met projectmatig werken, komen hier ook juridische risico’s bij kijken. Ben je je bewust van de financiële consequenties van deze risico’s? In de cursus Bouwrecht leer je de meest relevante juridische aandachtspunten in het plan van aanpak en in de operationele uitvoering. Na het volgen van deze cursus ben je onder andere bekend met ALIV, UAV, UAV-TI en UAV-GC.

Projectmatig werken training op maat

Projectmatig werken is een echte team effort. Het is dan ook belangrijk dat iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Daar helpt een projectmatig werken training op maat van IPV Training & Advies jullie bij. Het voordeel van een training op maat is dat er ruimte is voor discussie, waardoor de onderliggende problemen in kaart worden gebracht. Vervolgens zetten we deze feedback om naar kennis die de projectmanagers onmiddellijk kunnen toepassen in de praktijk.

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3730 beoordelingen

9 / 10
26 januari 2023
Floris van Vugt
Cursus Bouwrecht
Goede docent met ruime ervaring en passie voor het vak. Handige map die je meekrijgt naar huis als naslagwerk die veel aanknopingspunten biedt voor verdere...
Lees  meer   minder 
9 / 10
03 januari 2023
Dzenita Camo
Cursus Projectmanagement
In een korte tijd krijg je een helder beeld wat projectmanagement inhoudt en veel nieuwe inzichten en praktische tools die je direct kan toepassen. Dat...
Lees  meer   minder 
8 / 10
15 december 2022
Mouet Bittink
Cursus Projectmanagement
Als je nog geen ervaring hebt met disc of projectmanagent is het een erg prettige training om te volgen. Wanneer je al wat jaren mee...
Lees  meer   minder 
9 / 10
15 december 2022
Erna Smits
Cursus Projectmanagement
Als je wilt leren hoe het proces van een project loopt dan is deze training echt iets voor jou! Daarnaast zijn alle zaken die je...
Lees  meer   minder 
8 / 10
15 december 2022
Wilfred Kwakernaak
Cursus Projectmanagement
Goed overzichtelijke cursus over hoe een project moet aanvliegen.
10 / 10
15 december 2022
Irfan Beslija
Cursus Projectmanagement
Erg educatief en toepasbaar in de dagelijkse workflow.
10 / 10
15 december 2022
Casper Miog
Cursus Projectmanagement
Intrigerend, creatief en behulpzaam. Praktisch inzetbaar met veek handvaten om op terug te komen!
9 / 10
15 december 2022
Lois Dieleman
Cursus Projectmanagement
Erg interactief, leerzaam en toe te passen op de werkvloer!
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2023 - IPV Training & Advies B.V.