Inleiding training De monteur als ambassadeur (compact en praktijkgericht)

Alleen technische kennis is niet meer voldoende om klanten te winnen en te behouden. Want laten we eerlijk zijn: de meeste concurrenten hebben ook voldoende technische kennis. Daarmee onderscheid je je dus niet meer. Wil je als (service)monteur professionele service bieden en uitstekend klantgericht handelen? Dan is deze training iets voor jou.

Voor wie is deze training?

Je bent werkzaam als (service)monteur. Je wilt jouw vaardigheden op het gebied van klantgerichtheid en service verbeteren en adequaat reageren op (lastige) klantsituaties. De training De monteur als ambassadeur (compact en praktijkgericht) versterkt jou in je huidige werk of bereidt jou voor op een nieuwe werkkring.

Wat ontwikkel ik?

Na het volgen van de training De monteur als ambassadeur (compact en praktijkgericht):

 • Heb je beter zicht op de klantbeleving en de service die jij kan verlenen
 • Kun jij inschatten wat de klant nodig heeft
 • Ben jij in staat om met verschillende klanten om te gaan

Vervolgmogelijkheden

Deze training is een eerste stap om meteen in de praktijk aan de slag te gaan met klantbeleving en service. De oefeningen en suggesties in de leeromgeving, met de mogelijkheid tot e-coaching, ondersteunen je daarbij.

Na het volgen van deze training kun je ook de 2-daagse variant van De monteur als ambassadeur volgen. Ons advies is om niet eerder dan na een half jaar met een verdiepingstraining te starten.

In het programma van de leeromgeving en de trainingsdag komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Inzicht in service en klantbeleving
 • Bewustwording van de ambassadeursrol en situationeel handelen
 • Effectief omgaan met verschillende type klanten: Platina-model
 • De eerste indruk en (samen)werken vanuit contact met de klant

STAP-budget vooraanmelding

Wil jij gebruik maken van € 1.000 opleidingstegoed met de STAP-budget? Regel dan nu jouw STAP-aanmeldbewijs door je nu in te schrijven. Dit document heb je nodig om op 1 juli jouw aanvraag in te dienen via het UWV STAP-portaal. Goed nieuws. Je ontvangt dit document direct na je inschrijving. Wordt om welke reden dan ook het budget niet toegekend, dan heb je geen verplichting om de training te volgen en betalen.

In de volgende periode kun je een training volgen tussen 29 juli 2022 en 30 november 2022. Doe gerust al een vooraanmelding voor de periode daarna.

Klik op de startdatum om de locatie te tonen.

Adresgegevens
KOBALT | BLAUW
Amerikastraat 3
5232 BE 'S-HERTOGENBOSCH
0733032782
De monteur als ambassadeur (compact en praktijkgericht) regio Den Bosch
Regulier inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
9 juni 2022
10:00
17:00

Tarieven

Toon STAP-budget prijzen
Toon prijzen incl. btw
 • Cursusprijs Open Cursus € 435.00 € 526.35
 • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 55.00 € 66.55
 • Locatiekosten Open Cursus Programma € 55.00 € 66.55
Totaal (excl. btw) (incl. btw) € 545.00 € 659.45
 • Lunchkosten* - € 20.00
 • STAP-budget - € 525.00
Te betalen €0.00

* De lunchkosten vallen buiten de vergoeding van de STAP-subsidie. Deze nemen wij voor onze rekening.

Overige informatie

Studiebelasting

De training heeft een studiebelasting van 16 uren. Dit omvat de voorbereiding, het maken van opdrachten en het bijwonen van de training.

Niveau van de training

Een formeel diploma is geen vereiste voor deelname. Het werk- en denkniveau van deze training is mbo+.

Twijfel je of je deze training kunt of wilt volgen, overleg dan gerust met onze studieadviseurs via 073 - 80 01 800.

Onze aanpak

Voorafgaand aan de trainingsdag ga je actief aan de slag met theorie en reflectieopdrachten uit je leeromgeving. Op de trainingsdag zelf ligt het accent op toepassen en feedback. Je hebt de keuze om deze dag fysiek of online te volgen. Na afloop van de training maak je toepassingsopdrachten in je leeromgeving en heb je de mogelijkheid van praktijkbegeleiding via e-coaching.

De studiebelasting van dit programma, de combinatie van werken in de leeromgeving en de trainingsdag, is ongeveer 16 uur.

Wie is mijn trainer

Wij werken uitsluitend met zeer gewaardeerde trainers. Ze hebben ruime kennis en ervaring in het werkveld en zijn in staat om hun kennis op een interessante manier over te brengen.

Trainen met de ‘Altijd-door garantie’

Je hoeft je bij ons geen zorgen te maken over of de training wel doorgaat. Wij bieden namelijk een altijd-door garantie, wat betekent dat onze trainingen altijd doorgaan! Klassikaal (met inachtneming van 1,5 meter afstand) als het kan en online als het moet. Voorwaarde hierbij is wel dat het minimumaantal deelnemers is bereikt. Je kunt je dus gerust inschrijven voor deze training.