Als technisch projectleider begeleid je vaak meerdere projecten tegelijkertijd. Je bewaakt het budget, onderhoudt contact met verschillende partijen en zorgt dat projecten binnen de tijd opgeleverd worden en goed verlopen. Behoorlijk dynamisch dus! Vergroot je kennis en verbeter je vaardigheden met relevante trainingen, cursussen en opleidingen voor technisch projectleiders. Zo houd je de kwaliteit van je projecten hoog en vergroot je het werkplezier.

Lees hier verder

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Projecten begeleiden in de techniek

Bezit je de vakinhoudelijke kennis, maar nog niet de vaardigheden die nodig zijn om projecten goed te begeleiden? Tijdens de cursus Projectmanagement leer je wat de rol van technisch projectleider inhoudt en ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden om je functie succesvol uit te voeren. In de training Leidinggeven aan projecten ontwikkel je de belangrijkste vaardigheden voor projectmatig werken én ontwikkel je je leiderschap.

Communicatie verbeteren in technische projecten

Merk je dat de communicatie soms stroef verloopt binnen je projecten? Maak er werk van tijdens de training Communicatie in en rond projecten. In deze tweedaagse training leer je alles over verbale en non-verbale communicatie, doeltreffende vragen stellen, actief luisteren, omgaan met weerstand, overtuigen, feedback en nog veel meer.

Op de hoogte van regelgeving

Wetgeving verandert regelmatig. Als technisch projectleider is het belangrijk om op de hoogte te blijven van wet- en regelgeving in de technische branche. Een goed beginpunt is de cursus Bouwrecht. Voor beginners onmisbaar, maar ook ideaal voor ervaren technisch projectleiders die hun kennis willen opfrissen.

Technisch projectleider opleiding met STAP-budget

Het STAP-budget is een landelijke subsidie waar bijna alle volwassen Nederlanders gebruik van kunnen maken. Met het persoonlijke budget van €1.000 per jaar zijn veel trainingen, cursussen en opleidingen voor technisch projectleiders te volgen. Een deel van het trainingsaanbod is voor deelnemers zelfs geheel kosteloos. Schrijf je nu in voor een training en we begeleiden je bij de aanvraag van jouw STAP-budget.

Technische opleiding op maat

Voor meerdere technisch projectleiders binnen één organisatie maken we graag een training, cursus of opleiding op maat. De trainer stemt de inhoud en voorbeelden dan af op jullie leerwensen en bedrijfsdoelstellingen. Een incompany maatwerktraining wordt gegeven op jouw bedrijfslocatie. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3769 beoordelingen

10 / 10
21 februari 2023
Ferhan Deniz
Cursus Projectmanagement
Erg leuke twee dagen waarbij je enorm veel communiceert met de mede cursisten. Veel voorbeelden uit de praktijk worden toegepast waardoor het erg interessant is.
Lees  meer   minder 
10 / 10
14 februari 2023
Natasja Beverloo
Training Starten met leidinggeven
Hah, ik heb dit al aan velen verteld, het is een superleuke, interessante training. De manier waarop de training gegeven word zowel praktijk als theoretisch....
Lees  meer   minder 
9 / 10
26 januari 2023
Floris van Vugt
Cursus Bouwrecht
Goede docent met ruime ervaring en passie voor het vak. Handige map die je meekrijgt naar huis als naslagwerk die veel aanknopingspunten biedt voor verdere...
Lees  meer   minder 
9 / 10
07 januari 2023
Martijn Jansen
Training Leidinggeven aan projecten
Goede training om te werken aan je soft skills. De training heeft mij veel inzichten gegeven.
9 / 10
03 januari 2023
Dzenita Camo
Cursus Projectmanagement
In een korte tijd krijg je een helder beeld wat projectmanagement inhoudt en veel nieuwe inzichten en praktische tools die je direct kan toepassen. Dat...
Lees  meer   minder 
10 / 10
15 december 2022
Casper Miog
Cursus Projectmanagement
Intrigerend, creatief en behulpzaam. Praktisch inzetbaar met veek handvaten om op terug te komen!
9 / 10
15 december 2022
Lois Dieleman
Cursus Projectmanagement
Erg interactief, leerzaam en toe te passen op de werkvloer!
8 / 10
15 december 2022
Mouet Bittink
Cursus Projectmanagement
Als je nog geen ervaring hebt met disc of projectmanagent is het een erg prettige training om te volgen. Wanneer je al wat jaren mee...
Lees  meer   minder 
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2023 - IPV Training & Advies B.V.