1000 euro stap subsidie | IPV Training & AdviesJezelf blijven ontwikkelen op professioneel vlak is tegenwoordig erg belangrijk. De overheid wil alle Nederlandse burgers daarom stimuleren om zichzelf om te scholen door middel van een STAP-budget studie. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie en is een subsidie van maximaal € 1.000. Deze kun je vanaf 1 maart 2022 jaarlijks gebruiken voor het volgen van een zogeheten STAP-budget studie. Het STAP-budget is het leven in geroepen ter vervanging van de fiscale aftrek scholingskosten en is aan te vragen door iedereen die een band heeft met de Nederlandse arbeidsmarkt.

Ons volledige aanbod komt in aanmerking voor de STAP-subsidie. Hieronder vind je slechts een kleine greep uit ons aanbod. Doormiddel van de thema’s aan de rechterkant, kan jij makkelijk navigeren naar ons aanbod van STAP-budget studies.

Wiebertje!Schriftelijke communicatie

Waarom een STAP-budget studie volgen?

Het volgen van een studie levert jou een heleboel voordelen op:

  • We leven in een steeds veranderende maatschappij, wat van ons verwacht dat we onze kennis op peil houden.
  • Om- of bijscholing leidt tot meer geluk en voldoening op het werk.
  • Een kwalitatieve training volgen helpt jou te groeien in je functie en je talenten te ontwikkelen.
  • Geluk op het werk neem je ook mee naar huis.
  • Het volgen van een studie geeft een boost aan je zelfvertrouwen, wat de kans op het vinden of behouden van een baan vergroot.
  • Tot slot helpen nieuwe kennis en vaardigheden jou ook in het dagelijkse leven.

Voordelen van een STAP-budget studie

Aangezien een groot deel van ons aanbod onder de €1.000 kost, zijn er een heleboel STAP-budget studies die je volledig GRATIS kunt volgen. Voor de overige opleidingen en trainingen dien je slecht een kleine bijdrage zelf te betalen.

STAP budget studie | IPV Training & AdviesDankzij de STAP-subsidie krijg jij jaarlijks maximaal €1.000 om een van onze trainingen of opleidingen te volgen die aansluit bij jouw leerwensen. Daarnaast is het aanvragen van het STAP-budget zeer eenvoudig. Er zijn in totaal 6 aanvraagtijdvakken, waarin telkens een deel van de STAP-subsidie uitgereikt wordt aan de deelnemers. Meld je allereerst aan voor een training of opleiding in het door jou gewenste tijdvak, waarna je van ons een bevestigingsmail ontvangt met jouw STAP-aanmeldingsbewijs. Met dit bewijs kan jij vervolgens het STAP-budget aanvragen in het UWV STAP-portaal. Het UWV keurt tot slot jouw aanvraag goed en dan is het tijd voor jouw training!

STAP-budget studie volgen bij IPV Training & Advies

Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een STAP-budget studie van IPV Training & Advies, maar had je graag hulp gehad bij het kiezen of aanvragen van een training? Dan helpen onze STAP-adviseurs jou graag verder! Zij kunnen jou zowel helpen bij de keuze van de training als de aanmeldprocedure. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 073 – 800 18 00 of vul ons contactformulier in.