9 / 10
30 juni 2022
Iris Beukeveld
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Deze cursus is een aanrader en je hebt veel aan deze cursus op het gebied van DI.
10 / 10
30 juni 2022
Barbara Ferbrache
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
De cursus is dynamisch en interactief en er worden superveel praktische tips gegeven. Professioneel, herkenbaar en persoonlijk gebracht door de trainer.
8 / 10
30 juni 2022
Audrey Beckers
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Heel fijne sfeer. Heel praktijkgericht. Fijn dat we veel tips en voorbeelden kregen om mee aan de slag te gaan.
8 / 10
30 juni 2022
Erna Stalknegt
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Praktisch en veel handvatten meegekregen. Mooie training met veel informatie.
8 / 10
30 juni 2022
Brenda van der Ploeg
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Zeer enthousiaste trainer met een uitgebreid scenario aan mogelijkheden op DI gebied.
8 / 10
30 juni 2022
Jolly ten Brinke - Frankema
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Je krijgt veel handvatten om aan de slag te gaan met DI en je mag sparren als je met je plan vastloopt.
8 / 10
30 juni 2022
Henry van Balen
Cursus Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit binnen de organisatie
Praktische training en goede kennismaking met het HR vak.
9 / 10
27 juni 2022
Robbin Haverdil
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Trainer heeft veel operationele vakkennis en geeft heel prettig onderwijs.
8 / 10
27 juni 2022
Joske De Kruif
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Fijne training, goede kundige trainer, goede praktijkvoorbeelden. Mooie koppeling naar ieders werksituatie.
10 / 10
27 juni 2022
Ingrid Kerkhofs
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Goed, duidelijk en praktijkgericht. Met deskundige uitleg aan de hand van ervaring uit de praktijk.
8 / 10
15 juni 2022
Margot Hardin
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
De stof wordt op een leuke leerzame manier verteld.
10 / 10
15 juni 2022
Jeany Schouten
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Leuke training met veel praktijk voorbeelden waardoor je je goed kunt inleven.
8 / 10
15 juni 2022
Erik Breure
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
De praktische handvatten die de cursus me geboden heeft.
8 / 10
15 juni 2022
Diana Sanches
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Het geeft je weer nieuwe handvaten voor de praktijk. Interessante casuïstiek die als toevoegingen worden meegenomen.
10 / 10
1 juni 2022
Marlous Wieles
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Fijne trainer met veel eigen ervaring. Hierdoor is het makkelijk om de stof eigen te maken door de vele voorbeelden.
9 / 10
31 mei 2022
Marjolein van der Baan
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Ontzettend leerzaam!
9 / 10
31 mei 2022
Ilona Selim
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Fijne training met leuke trainer. Helder en informatief.
8 / 10
20 mei 2022
Truus de Bruijn
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Heel interessant, veel praktijkvoorbeelden zodat je zaken beter kan onthouden. Ik kan er zeker mee aan de slag.
10 / 10
29 april 2022
Kavita Kalloe
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
De trainer bracht de materie op toegankelijke en laagdrempelige wijze, met veel praktijkvoorbeeld waardoor situaties ook gaan leven. Ze besprak de uitzonderingen op de regel...
Lees  meer   minder 
8 / 10
26 april 2022
Arno De bruin
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Veel geleerd over hoe je een gesprek begint. En veel geleerd hoe je afspraken maakt in een gesprek.