Laatste update 31 augustus 2021

Wij krijgen vaak de vraag welke invloed het coronavirus heeft op onze trainingen en opleidingen. Daarom hebben wij voor jullie hieronder enkele van de meest gestelde vragen opgesomd. Staat jouw vraag hier niet bij? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Kunnen trainingen en opleidingen altijd doorgaan?

Dat kan zeker! Wij hebben namelijk een altijd-door garantie. Wanneer het minimum aantal deelnemers is bereikt, gaan onze trainingen en opleidingen hoe dan ook door! Wij geven klassikale trainingen als het kan en online trainingen als het moet.

Wat doet IPV Training & Advies om verspreiding van het virus te voorkomen?

Wij volgen te allen tijde de meest recente maatregelen van het RIVM. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij ervoor zorgen dat de afstand tussen deelnemers minimaal 1,5 meter is. Ook vermijden we bij de interactieve oefeningen fysiek contact en bewaren we afstand tot elkaar.

Onze trainers geven deelnemers geen hand meer, maar uiteraard kan je van hen nog steeds een vriendelijke begroeting verwachten. Wanneer een trainer klachten ervaart, blijven zij thuis. Uiteraard gaan wij op dat moment direct op zoek naar een gepaste oplossing.

Wij vragen alle deelnemers om onderstaande adviezen te volgen:

  • Hoes en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Waarborg een goede hygiëne en was je handen regelmatig.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi ze weg na gebruik.
  • Vermijd handen geven en omhelzingen.
  • Bewaar 1,5 meter afstand.
  • Reis zoveel mogelijk alleen.

Wat doen de trainingslocaties om verspreiding te voorkomen?

Al onze trainingslocaties hebben verschillende maatregelen getroffen om jouw veiligheid te kunnen waarborgen. Ook zij volgen de meest recente richtlijnen van het RIVM.

Enkele voorbeelden van de maatregelen:

  • De maximale capaciteit is afgestemd op het aantal vierkante meters van de trainingszalen. Daarbij is rekening gehouden met de 1,5 meter regel.
  • Trainingslocaties worden grondig schoongemaakt voor, tussendoor en na de trainingen.
  • Alle deelnemers worden bij aankomst verzocht om door te lopen naar de zaal en niet te wachten bij de ingang.
  • Na afloop vragen wij je om de uitgestippelde looproute te volgen en direct het pand te verlaten.

Ik heb me ingeschreven voor een training, maar door gezondheidsredenen of vanuit andere overwegingen ben ik niet in staat om de training te volgen.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je de training kosteloos kunt verplaatsen naar een ander moment. Wij vragen je om minimaal twee weken van tevoren telefonisch contact met ons op te nemen om een nieuwe datum in te plannen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de training online te volgen in plaats van klassikaal. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar een gepaste oplossing.

Ik heb me ingeschreven, maar heb ondertussen klachten gekregen.

Wij volgen de meest recente maatregelen van het RIVM en vragen jou om dit ook te doen. Kom niet naar een training of opleiding om eventuele verspreiding tegen te gaan en zorg vooral goed voor jezelf! Informeer ons telefonisch van je afwezigheid via 073 80 01 800. De training of opleiding wordt kosteloos verplaatst.

Kan de training op afstand gevolgd worden?

Een klassikale training kan ook online gevolgd worden via Zoom. Wanneer er gegronde bezwaren zijn om de training niet klassikaal te volgen, neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de meest geschikte oplossing.

Gaan trainingen en opleidingen in het najaar van 2021 weer door?

Laat jezelf niet tegenhouden om je in te schrijven voor een training of opleiding. Wanneer het minimum aantal deelnemers wordt bereikt, gaan onze trainingen hoe dan ook door. Lees hier meer over onze altijd-door garantie. Je kunt tevens onze trainingen en opleidingen opnieuw herhalen indien gewenst. Incompany trainingen mogen vanaf 3 maart 2021 weer door gaan.

Ik wil mij graag inschrijven, maar vind het nog steeds een groot risico.

Wij hebben alle begrip voor jouw situatie. Indien je onverwachts toch niet kan deelnemen aan een training of opleiding waarvoor je je hebt ingeschreven, nemen wij graag de tijd om samen met jou te zoeken naar een oplossing. Je kunt de training of opleiding te allen tijde kosteloos verplaatsen naar een later moment.

Je kunt ook een optie nemen op onze trainingen en opleidingen. Zo verzeker jij jezelf van een plek bij de training of opleiding.

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Wij zorgen ervoor dat in al onze trainingsruimtes 1,5 meter afstand kan worden bewaard. Om die reden is het dragen van een mondkapje tijdens het volgen van een training of opleiding niet verplicht.

Neem gerust voor andere vragen contact met ons op via 073 – 8001 800.