Dankzij de IPV Leerweg zijn onze deelnemers in staat om zoveel mogelijk uit de training of opleiding te halen en een zichtbaar effect te behouden. Vanaf de inschrijving tot ten minste een jaar na de laatste lesdag proberen wij alle deelnemers zoveel mogelijk te inspireren en prikkelen om zichzelf verder te ontwikkelen. Gedragsverandering heeft tijd nodig en de IPV Leerweg faciliteert dat.

Uitwisselen, oefenen en evalueren

Tijdens de trainingen van IPV Training & Advies staan de leerwensen van de deelnemers centraal. De deelnemer krijgt handvatten aangereikt van de trainer en krijgt veel nieuwe inzichten van zowel de mededeelnemers, als de trainer. In een veilige omgeving gaan we samen aan de slag met het uitproberen van nieuwe dingen, waarna per deelnemer wordt gekeken wat wel en wat juist niet bij hen past.

Theorie toepassen in de praktijk

Ons doel is om alle deelnemers te voorzien van theorie die zij onmiddellijk kunnen toepassen in de praktijk. Tevens kunnen alle deelnemers tot een jaar na afloop van de training gebruikmaken van ons Leren Online platform. Hierop kan contact gehouden worden met zowel de trainer als de mededeelnemers. Er is ruimte voor feedback, vragen en nieuwe opdrachten. Bovendien blijven wij de deelnemers via dit platform actief begeleiden en inspireren. Op die manier voorkomen we dat het geleerde snel wegzakt en deelnemers zullen terugvallen in hun oude gedrag.

Meer weten over de IPV Leerweg? Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 073 – 80 01 800.