Per 1 januari 2024 gaat IPV Training & Advies samen met IMK Opleidingen. Uiteraard blijven onze kernwaarden en werkwijze gelijk. Lees hier meer.

IPV Training & Advies is een gespecialiseerd bureau in het ontwikkelen van praktische persoonlijke vaardigheden voor mensen in technische branches. We bieden training, advies en coaching voor prestatieverbetering op persoonlijk- en op teamniveau. Hierbij staat de waarde die bedrijven willen creëren voor hun klanten centraal.

Waarvoor we staan

We helpen bedrijven om hun strategie te laten werken in de praktijk. Samen met hen faciliteren en stimuleren we de vereiste ontwikkeling en het leren van mensen. Dat doen we vanuit de opvatting dat modern vakmanschap vraagt om soft skills op een hoog niveau en leiderschap dat zicht richt op samenwerking en zelfsturing.

Hoe we werken

Onze aanpak kenmerkt zich als praktisch en toepassingsgericht. We spreken de taal en kennen de vraagstukken van de technische branches. In onze aanpak combineren we bijeenkomsten met digitaal leren en coaching. We sturen op direct leerresultaat en op blijvende ontwikkeling op eigen kracht. Ook voor de langere termijn.

Advies op maat

We denken mee en geven passend advies over hoe het leervermogen van je bedrijf en van je medewerkers te versterken. Wens je advies op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Onze kernwaarden

IPV Training & Advies heeft een drietal kernwaarden:

  • Energiek

Motivatie is de motor om elke dag te kunnen presteren en beter te presteren. In ons werk helpen we elkaar en anderen om deze energie aan te boren. Kortom: met plezier en passie leren en werken!

  • Vakbekwaam

Ons team verstaat het vak om mensen en bedrijven te begeleiden. Ze investeren in didactische vernieuwingen en in de kennis van de bedrijven voor wie ze werken. Kortom: professioneel en resultaatgericht leren en werken.

  • Ambitieus

Onze diensten sluiten aan bij de wensen en doelstellingen van mensen en bedrijven. Ons doel is dat mensen zich op eigen kracht kunnen blijven ontwikkelen. Kortom: continu zinvol leren en werken.