15 februari 2022

Wil jij graag bijblijven in je vakgebied? Denk je na over omscholing, of wil je jezelf op persoonlijk vlak ontwikkelen? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt je nu gratis aanmelden voor één van onze trainingen. De overheid stelt via het STAP-budget dit jaar ruim 200 miljoen euro beschikbaar voor professionals. Het enige wat je hoeft te doen, is een training uitkiezen en je bij ons aanmelden. Ben je een doorgroeier? Laat dan deze kans niet liggen!

Pak dit jaar je kans

Nicole van Eggermont: “Als directeur van IPV Training & Advies en IMK Opleidingen zie ik dagelijks hoe belangrijk doorgroeien is. Want vakgebieden ontwikkelen zich snel, de arbeidsmarkt verandert en het vraagt steeds meer van je om stevig in je schoenen te blijven staan op de werkvloer. Maar doorgroeien is vooral leuk! Het zorgt dat je met plezier je werk blijft doen. Daarom ben ik fan van het STAP-budget vanuit de overheid. Dit staat voor Stimulering ArbeidsmarktPositie. De overheid wil iedereen in Nederland aanmoedigen om zelf het heft in handen te nemen als het gaat om je carrière. Als je regelmatig een training volgt, creëer je ook meer kansen op de arbeidsmarkt”.

Het UWV – de instantie die de training vergoed – heeft er een video over gemaakt.

Ruim 40 trainingen GRATIS te volgen

Ook ziet Nicole in de praktijk dat veel professionals te druk zijn met hun werk, dat ze zich niet de tijd gunnen om een interessante training te volgen. Wat we ook horen van deelnemers: niet iedere werkgever heeft geld beschikbaar voor opleiding. Het STAP-budget biedt dus echt een kans: je krijgt maximaal € 1.000 euro voor een training of opleiding. In verschillende tijdvakken kun je jouw aanvraag doen. Via onze website kun je je aanmelden voor één van onze ruim 40 gratis trainingen. Zonder verborgen kosten! Alleen bij langlopende trainingen en opleidingen betaal je een restbedrag.

Meer weten over het STAP-budget?

Let op: niet iedere opleider mag gratis trainingen aanbieden. Wij mogen dat gelukkig wel, omdat IPV Training & Advies beschikt over het NRTO-kwaliteitskeurmerk (verstrekt door de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen). Op deze pagina vind je meer informatie over de voorwaarden en aanmelding. Ook staat ons team elke werkdag voor je klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Ben jij bijvoorbeeld niet zeker of je voldoet aan de STAP-budget voorwaarden, of twijfel je welke opleiding het beste bij jou past? Schroom niet om contact met onze studieadviseurs op te nemen. We helpen je graag.

Veel plezier en succes met doorgroeien!