23 september 2021

Update 21 september 2021: trainen met een coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september 2021 is het verplicht om in horecalocaties in bezit te zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code). Al onze trainingen en opleidingen vinden plaats in een horecagelegenheid. Deze locaties zijn verplicht iedereen bij binnenkomst te checken op een geldig Coronatoegangsbewijs (QR-code). Wij vragen daarom alle deelnemers om dit bewijs mee te brengen.

Wil je weten hoe je dit kunt doen? Kijk dan op https://coronacheck.nl/nl. Ook is het mogelijk om op papier een QR te krijgen. Meer informatie: https://coronacheck.nl/nl/print/.

Uiteraard houden wij ons aan de door de overheid voorgeschreven richtlijnen en ons coronaprotocol.

We beseffen dat dit voor sommige mensen veel gevraagd is. Helaas zijn wij gebonden aan de regels van de overheid en de locaties. Daarom hopen we op jullie begrip en medewerking.

Klassikaal of online

Heb jij in de komende periode een klassikale training of opleiding gepland staan? Dan ontvang je hier zo spoedig mogelijk een e-mail over. Of bekijk de Leren Online omgeving voor meer informatie. Wil je liever nog niet klassikaal trainen, maar wel online meedoen? Dat is uiteraard mogelijk. Neem dan contact op met onze studieadviseurs via 073 – 80 01 800.

Bekijk hier de altijd-door-pagina met het overzicht van alle trainingen en opleidingen die doorgang hebben.

Trainingen en opleidingen met ‘altijd-door-garantie’

Onze trainingen met startgarantie gaan allemaal door. Klassikaal als het mag, online als het niet anders kan. Schrijf je dus gerust in voor een training, opleiding of cursus. Als het minimum aantal deelnemers bereikt is, dan gaat deze hoe dan ook door.

Met ons unieke aanbod van ongelimiteerd herhalen kun je de training of opleiding altijd opnieuw volgen, bijvoorbeeld als de eerste keer online was en het nu weer fysiek op locatie kan. Of als je de nieuwe inzichten gewoon nog eens wilt opfrissen.

Als de trainingen klassikaal plaatsvinden, dan wordt dat uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand gedaan. Wij houden dan de richtlijnen van het RIVM, de NRTO en die van de locatie aan. Op IMK Leren Online, waartoe iedere deelnemer toegang krijgt, lichten we de veiligheidsregels toe.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, lees dan onze pagina met de meeste gestelde vragen over het coronavirus in relatie tot de doorgang van opleidingen en trainingen en de maatregelen welke wij genomen hebben. Heb je een andere vraag of is het niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op via 073 – 80 01 800 of ipv@ipv.nl. We staan graag voor je klaar!