Als HRM’er ben je de schakel tussen de organisatie en het personeel. Hier komen een heleboel competenties en werkzaamheden bij kijken. Vakkennis, professionaliteit en empathie zijn enkele belangrijke elementen die nodig zijn als HRM’er. Wanneer je min of meer een HRM-functie bent ingerold, kunnen wij ons voorstellen dat je behoefte hebt aan een stevig fundament. Met een HRM-opleiding van IPV Training & Advies zorg je ervoor dat je de belangrijke HR-competenties goed beheerst en tevens weet toe te passen in de praktijk.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Training Impactvolle gesprekken voeren
Meer invloed met gesprekken die werken
Laatsteplekken hr-training
Training Impactvolle gesprekken voeren

HR Management

Icoon trainingsduur
Opleidingsduur 1 dag
Icoon agenda
Eerstvolgende startdatum Ma 08 april 2024
Icoon beoordelingen
1 beoordelingen 9

Praktijkgerichte HRM-opleiding

Voor iedereen die zich verder wilt professionaliseren in hun vakgebied, bieden wij de opleiding Human Resource Management A aan. Met deze HRM-opleiding leg je een fundament voor de ontwikkelingen in jouw loopbaan. Door de HRM-opleiding Human Resource Management A te volgen word jij een zelfverzekerde en proactieve HRM’er. De opleiding zorgt ervoor dat jij over de benodigde kennis en vaardigheden bezit voor de invulling van jouw HRM-taken. Je ontwikkelt en versterkt zowel je HR-competenties als je persoonlijke vaardigheden om steviger in je HR-rol te staan.

Bij IPV Training & Advies kiezen wij voor een praktijkgerichte aanpak, welke direct toepasbaar is in de praktijk. De opleiding is allesbehalve theoretisch, wat de opleiding uniek maakt vergeleken met andere HRM-opleidingen. Tijdens de HRM-opleiding ga je aan de slag met voorbeelden vanuit de praktijk en word je gestimuleerd om met mededeelnemers de discussie aan te gaan.

HR-training of cursus

Naast de HRM-opleiding, bieden wij diverse HR-trainingen en cursussen aan die zich focussen op bepaalde taken van een HRM’er. Wanneer je jezelf stap voor stap wilt ontwikkelen in het HRM-vakgebied, biedt zo’n training de uitkomst! Zo bieden wij bijvoorbeeld de training Impactvolle gesprekken voeren,cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag en de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken aan. Ook deze trainingen zijn praktijkgericht, waardoor je de geleerde en ontwikkelde vaardigheden en kennis direct in de praktijk brengt op de werkvloer.

Incompany HRM-opleiding

Wanneer je meerdere collega’s hebt die een HRM-opleiding willen volgen, is een maatwerktopleiding dé oplossing. IPV Training & Advies biedt advies en maatwerk om de prestaties in een bedrijf te verbeteren. Een HRM-opleiding kan op maat worden samengesteld, zodat deze perfect aansluit bij de leerdoelen. Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs denken graag met je mee over de invulling van een maatwerktraining.

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6 uit 10 op basis van 4041 beoordelingen

8 / 10
01 november 2023
Yvonne van Dooren
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Goede leer uit gehaald. Fijn ook om met mede leerlingen te kunnen sparren omtrent HR gerelateerde issues.
9 / 10
01 november 2023
Richard Melessen
Cursus Arbeidsrecht, arbeidscontract en ontslag
Leuke, goede basis training die je snel door vele facetten van het arbeidsrecht heen loodst.
9 / 10
25 oktober 2023
Henk Siepel
Opleiding Human Resource Management A
Veel interactie met je mede cursisten over de stof die behandeld werd
8 / 10
25 oktober 2023
Ron van Velzen
Opleiding Human Resource Management A
Leuk, interactief. Praktijkgericht.
8 / 10
25 oktober 2023
Manon Huijsman
Opleiding Human Resource Management A
Hele leuke praktijk gerichte opleiding. Veel interactie met mede studenten waar je ook weer veel van kan leren.
9 / 10
25 oktober 2023
Fréderique Roemer
Opleiding Human Resource Management A
De training wordt vol enthousiasme gegeven. Je leert veel van alle praktijkvoorbeelden die met elkaar gedeeld worden en je wordt echt het HR vak ingezogen....
Lees  meer   minder 
8 / 10
25 oktober 2023
Renate Fransen
Opleiding Human Resource Management A
Ja zeker, gezien het feit dat het in een groep is en je heel veel van elkaar kan leren. Dat heeft mij veel gebracht!
10 / 10
25 oktober 2023
Neslihan Eren
Opleiding Human Resource Management A
Dat het een goede en fijne opleiding is als je je kennis wilt verbreden op HR vlak. Het is goed te combineren met je werk...
Lees  meer   minder 
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2024 - IPV Training & Advies B.V.