Ben jij een leidinggevende die zichzelf uitspreekt tijdens een beoordelings- of functioneringsgesprek of ga jij liever de confrontatie uit de weg? Tijdens de praktijkgerichte training Beoordelings- en functioneringsgesprekken leer jij hoe je op een zelfverzekerde, doelgerichte en vooral doelgerichte manier een beoordelings- en functioneringsgesprek voert.

Resultaten na de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Na het volgen van de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken:

  • ben je in staat om je functioneringsgesprek af te stemmen op de organisatiebrede systematiek;
  • ben je in staat om de reden en het doel van een functioneringsgesprek uit te leggen aan je medewerkers;
  • kan je reden en doel van een beoordelingsgesprek kan uitleggen aan je medewerkers;
  • pas je verschillende gespreksvaardigheden toe, zodat je beoordelings- en functioneringsgesprekken met meer tact en zekerheid kunt voeren;
  • kan je de gemaakte afspraken helder formuleren en vastleggen.

Voor wie is de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken?

De training Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren is met zorg ontwikkeld voor leidinggevenden die binnen hun functie beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren.

Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt uitgevoerd door onze partner:
IMK Opleidingen

Programma

Tijdens de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De beoordelingsgesprekken als onderdeel van een doorlopend proces
  • Doel en aanpak
  • Constateren beoordelingscriteria en -normen
  • Beoordelingen maken
  • Competenties en bedrijfsdoelen voor het functioneringsgesprek
  • Gesprekstechnieken
  • Omgaan met de respons van medewerkers
  • Afspraken maken
  • Q4 DISC gedragsanalyse
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt uitgevoerd door onze partner:
IMK Opleidingen

Klik op de startdatum om de vervolgdata en locatie te tonen.

Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB ROTTERDAM (CAPELLE AD IJSSEL)
0107271020
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Rotterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
2 november 2021
10:00
17:00
16 november 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BJ UTRECHT
0302567390
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
25 november 2021
10:00
17:00
9 december 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Zwolle
Lubeckplein 20
8017 JZ ZWOLLE
0302567391
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Zwolle
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
30 november 2021
10:00
17:00
14 december 2021
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Amsterdam
Paasheuvelweg 35
1105 BG AMSTERDAM
0205677977
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Amsterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
17 februari 2022
10:00
17:00
3 maart 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Zwolle
Lubeckplein 20
8017 JZ ZWOLLE
0302567391
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Zwolle
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
22 maart 2022
10:00
17:00
5 april 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Rotterdam
Barbizonlaan 25
2908 MB ROTTERDAM (CAPELLE AD IJSSEL)
0107271020
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Rotterdam
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
12 april 2022
10:00
17:00
26 april 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Eindhoven
Kennedyplein 204
5611 ZT EINDHOVEN
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken Eindhoven
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
20 mei 2022
10:00
17:00
3 juni 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN Business Centre Nederland Utrecht
Daltonlaan 100
3584 BJ UTRECHT
0302567390
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
JA, ik wil inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
22 juni 2022
10:00
17:00
6 juli 2022
10:00
17:00

Tarieven

  • Cursusprijs Open Cursus € 790,-
  • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 75,-
  • Locatiekosten Open Cursus Programma € 110,-
Totaal € 975,-

Onze prijzen zijn exclusief btw.

Branchevergoedingen

Voor ons trainingsaanbod is in veel gevallen een vergoeding mogelijk vanuit een Opleidings- en Ontwikkelfonds. Lees hier meer over de branchevergoedingen.

10 / 10
27 mei 2019
Jan Aarnoudse
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Leerzaam en inspirerend!
8 / 10
2 maart 2018
Edith Meijer
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
De training was leerzaam. Er werd erg goed ingespeeld op de door ons geschetste situaties.
8 / 10
10 december 2018
Erik Jan Lensselink
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Prima docent, prima uitleg en de mogelijkheid om verder uitleg te krijgen i.v.m. beperkte groepsgrootte.
9 / 10
13 november 2017
Arion Bosch
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Het is voor mij een leerzame training geweest. Dit was mede door de ervaring van Helena, de voorbeelden uit haar praktijk en het overbrengen van...
Lees  meer   minder 

Onze aanpak

Je begint onmiddellijk na jouw inschrijving met leren. Via ons online leerplatform maak je op voorhand een voorbereidingsopdracht en kun je het lesmateriaal alvast bekijken. De training Beoordelings- en functioneringsgesprekken zelf is uiterst praktijkgericht en interactief. Zowel tijdens als na de training heb je contact met je medecursisten. Bovendien kan je tot zes weken na de training gebruik maken van e-coaching van je trainer.

Wie is mijn trainer?

De training wordt gegeven door een HRM-professional die zelf reeds ruime kennis en ervaring heeft met communicatie- en gesprekstechnieken.

Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt uitgevoerd door onze partner:
IMK Opleidingen