Ben jij een leidinggevende die zichzelf uitspreekt tijdens een beoordelings- of functioneringsgesprek of ga jij liever de confrontatie uit de weg? Tijdens de praktijkgerichte training Beoordelings- en functioneringsgesprekken leer jij hoe je op een zelfverzekerde, doelgerichte en vooral doelgerichte manier een beoordelings- en functioneringsgesprek voert.

Resultaten na de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken

Na het volgen van de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken:

  • ben je in staat om je functioneringsgesprek af te stemmen op de organisatiebrede systematiek;
  • ben je in staat om de reden en het doel van een functioneringsgesprek uit te leggen aan je medewerkers;
  • kan je reden en doel van een beoordelingsgesprek kan uitleggen aan je medewerkers;
  • pas je verschillende gespreksvaardigheden toe, zodat je beoordelings- en functioneringsgesprekken met meer tact en zekerheid kunt voeren;
  • kan je de gemaakte afspraken helder formuleren en vastleggen.

Voor wie is de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken?

De training Beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren is met zorg ontwikkeld voor leidinggevenden die binnen hun functie beoordelings- en functioneringsgesprekken voeren.

Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt uitgevoerd door onze partner:
IMK Opleidingen

Programma

Tijdens de training Beoordelings- en functioneringsgesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De beoordelingsgesprekken als onderdeel van een doorlopend proces
  • Doel en aanpak
  • Constateren beoordelingscriteria en -normen
  • Beoordelingen maken
  • Competenties en bedrijfsdoelen voor het functioneringsgesprek
  • Gesprekstechnieken
  • Omgaan met de respons van medewerkers
  • Afspraken maken
  • Q4 DISC gedragsanalyse
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt uitgevoerd door onze partner:
IMK Opleidingen

Doe nu een STAP-vooraanmelding – zonder kosten of risico

Wil jij gebruik maken van € 1.000 opleidingstegoed met de STAP-budget? Regel dan nu jouw STAP-aanmeldbewijs door je nu in te schrijven. Dit document heb je nodig om op 1 september jouw aanvraag in te dienen via het UWV STAP-portaal. Goed nieuws. Je ontvangt dit document direct na je inschrijving.

Wordt om welke reden dan ook het budget niet toegekend, dan heb je geen verplichting om de training te volgen en betalen. Probeer het de volgende periode nog een keer of annuleer de vooraanmelding. Zo doen wij dat bij IPV Training & Advies.

In de volgende periode kun je een training volgen tussen 29 september 2022 en 31 januari 2023. Doe gerust al een vooraanmelding voor de periode daarna.

Klik op de startdatum om de vervolgdata en locatie te tonen.

Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
Regulier inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
30 september 2022
10:00
17:00
14 oktober 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN BUSINESS CENTRE NEDERLAND ZWOLLE
Lubeckplein 20
8017 JZ ZWOLLE
0382004300
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Zwolle
Regulier inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
13 oktober 2022
10:00
17:00
27 oktober 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
Nog niet bekend
Niet bekend
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Amsterdam
Regulier inschrijven Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
14 november 2022
10:00
17:00
28 november 2022
10:00
17:00
Adresgegevens
BCN BUSINESS CENTRE NEDERLAND UTRECHT
Daltonlaan 100
3584 BJ UTRECHT
0302567390
Beoordelings- en functioneringsgesprekken regio Utrecht
Regulier inschrijven Inschrijven met STAP-budget Optie nemen
Datum
Begintijd
Eindtijd
29 november 2022
10:00
17:00
13 december 2022
10:00
17:00

Tarieven

Toon STAP-budget prijzen
Toon prijzen incl. btw
  • Cursusprijs Open Cursus € 805.00 € 974.05
  • (Online) Lesmateriaal Open Cursus Programma € 80.00 € 96.80
  • Locatiekosten Open Cursus Programma € 110.00 € 133.10
Totaal (excl. btw) (incl. btw) € 995.00 € 1203.95
  • Lunchkosten* - € 40.00
  • STAP-budget - € 955.00
Te betalen €0.00

* De lunchkosten vallen buiten de vergoeding van de STAP-subsidie. Deze nemen wij voor onze rekening.

Overige informatie

9 / 10
26 april 2022
Susan van der Graaf
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Veel geleerd in twee dagen, nuttig en leuk!
8 / 10
26 april 2022
Ashley Frieser
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Hele goede training als je beginnend leidinggevende bent.
8 / 10
26 april 2022
Arno De bruin
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Veel geleerd over hoe je een gesprek begint. En veel geleerd hoe je afspraken maakt in een gesprek.
9 / 10
26 april 2022
Daryl Frieser
Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken
Een ontspannen en duidelijke training die alle aspecten behandeld over functionering en beoordelingsgesprekken. Een goede basis om verder op te borduren.

Studiebelasting

De training heeft een studiebelasting van 24 uren. Dit omvat de voorbereiding, het maken van opdrachten en het bijwonen van de training.

Niveau van de training

Een formeel diploma is geen vereiste voor deelname. Het werk- en denkniveau van deze training is mbo+.

Twijfel je of je deze training kunt of wilt volgen, overleg dan gerust met onze studieadviseurs via 073 - 80 01 800.

Onze aanpak

Je begint onmiddellijk na jouw inschrijving met leren. Via ons online leerplatform maak je op voorhand een voorbereidingsopdracht en kun je het lesmateriaal alvast bekijken. De training Beoordelings- en functioneringsgesprekken zelf is uiterst praktijkgericht en interactief. Zowel tijdens als na de training heb je contact met je medecursisten. Bovendien kan je tot zes weken na de training gebruik maken van e-coaching van je trainer.

Wie is mijn trainer?

De training wordt gegeven door een HRM-professional die zelf reeds ruime kennis en ervaring heeft met communicatie- en gesprekstechnieken.

Training Beoordelings- en functioneringsgesprekken wordt uitgevoerd door onze partner:
IMK Opleidingen