Als projectleider heb je diverse verantwoordelijkheden: denk aan het beheren, maken en monitoren van een projectplanning en het leidinggeven en aansturen van een team. Je hebt dan ook een belangrijke functie, jouw aanpak speelt een cruciale rol bij het succesvol samenwerken tijdens projecten. Tijdens een praktijkgerichte cursus projectleider van IPV Training & Advies ga je aan de slag met deze belangrijke aspecten rondom projectmanagement als projectleider.

Gerelateerde
trainingen en opleidingen

Cursus projectleider bij IPV Training & Advies

Wanneer je als (beginnend) projectleider in de technische sector projecten coördineert en de voortgang bewaakt, vraagt dit om diverse vaardigheden. Je wilt graag meer kennis en inzicht omtrent de aanpak van projectmatig werken en zoekt een manier om je persoonlijke leiderschapsvaardigheden meer eigen te maken. Dan is de training Leidinggeven aan projecten dé training voor jou!

Tijdens projecten heb je veel factoren om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan dingen als de planning, de betrokkenheid van projectleden, de opdrachtgever en natuurlijk je eigen rol. Wanneer je als (aankomend) projectleider of -manager in de technische sector betrokken bent bij de uitvoering van projecten waarbij samenwerken in projectverband en het dragen van verantwoordelijkheid van belang is, is de cursus Projectmanagement een bijpassende cursus. Tijdens deze cursus Projectmanagement leer je hoe je een project kunt managen, overzien en de samenwerking kunt bevorderen.

Praktijkgerichte cursus projectleider

Onze projectleider cursussen kenmerken zich door de praktijkgerichte en persoonlijke aanpak. Tijdens alle cursussen en trainingen staan situaties vanuit de praktijk centraal. Door te leren vanuit situaties in de praktijk kun je dit direct en gemakkelijk toepassen tijdens je werk. Wanneer je een cursus projectleider hebt gevolgd, kun je de opgedane kennis toepassen in je eigen organisatie.

Wanneer je als projectleider wilt werken aan de communicatie in en rond projecten is de praktijkgerichte training Communicatie in en rond projecten erg geschikt. Na deze training ben je in staat om gelijkwaardig samen te werken met de verschillende stakeholders in en rond projecten, weet je op motiverende wijze een gesprek aan te gaan met projectbetrokkenen en weet jij weerstand om te zetten naar samenwerking en contact.

Projectleider cursus op maat

Met meerdere collega’s tegelijk een cursus projectleider volgen? Dan is een cursus Projectleider op maat van IPV Training & Advies de oplossing! Een maatwerktraining is geheel afgestemd op de organisatie, de leerdoelen, wensen en ambities. Het uitgangspunt hierbij is om de prestaties van jullie organisatie te verbeteren, waarbij we veel aandacht besteden aan de waarborging van de ontwikkeling. Heb je vragen omtrent een cursus projectleider op maat? Of heb je wellicht advies nodig welke cursus of training het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met onze studieadviseurs via 073 – 80 01 800, zij helpen je graag verder!

Reviews van deelnemers

IPV Training & Advies wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 uit 10 op basis van 3670 beoordelingen

9 / 10
28 november 2022
Kenny Oenema
Training Stakeholder management: effectief beïnvloeden
Dat de training zeer interactief is en dat er veel gelachen wordt tijdens het leren.
8 / 10
23 november 2022
Dzenita Camo
Cursus Projectmanagement
Inhoudelijk goed met actieve praktische opdrachten. De theorie komt daardoor gelijk tot leven.
8 / 10
17 november 2022
Sitie Zhang
Training Stakeholder management: effectief beïnvloeden
Het was een interactieve training met veel aandacht voor de behoeften van de cursisten. Er was veel ruimte voor inbreng en de trainingsdagen waren dynamisch....
Lees  meer   minder 
9 / 10
17 november 2022
Ronald Kerkhoff
Training Stakeholder management: effectief beïnvloeden
Een hele fijne training die heel praktisch was en die gegeven werd door een zeer bekwame trainer.
9 / 10
17 november 2022
Andy
Training Stakeholder management: effectief beïnvloeden
De trainer bood het materiaal erg levendig en divers aan, waardoor het materiaal via verschillende kanalen werd aangeboden (erin werd gemasseerd). Dit heb ik als...
Lees  meer   minder 
8 / 10
16 november 2022
Rien Sterk
Training Communicatie in en rond projecten
Aandacht voor persoonlijke leertrajecten en ontwikkeling als het gaat om communicatie binnen de diverse afdelingen en groepen.
8 / 10
16 november 2022
Ivonne Kaptein
Training Communicatie in en rond projecten
Een goede training om meer reflectie te krijgen op hoe je werkt en wat er verbeterd kan worden als projectmanager.
10 / 10
05 november 2022
Naima Basten
Cursus Projectmanagement
Leuke leerzame training waar je veel logische informatie uit krijgt.
Bekijk alle reviews
Studieadvies background

Studieadvies op maat?

Wens je een persoonlijk studieadvies of heb je vragen over de mogelijkheden van maatwerk? Onze studie- en maatwerkadviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

IPV Studie adviseur
Icoon nieuwsbrief

Niks missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Vraag nu gratis en vrijblijvend onze nieuwsbrief aan! Laat je inspireren door interessante artikelen, whitepapers en de nieuwste informatie over onze trainingen en opleidingen.


    Copyright © 2012 - 2022 - IPV Training & Advies B.V.