Je ontvangt na jouw inschrijving de factuur per e-mail. Plaatsing geschiedt op volgorde van betaling. Wij verzoeken jou om de factuur van de training of cursus uiterlijk 30 dagen vóór aanvang te voldoen. Bij een inschrijving voor een opleiding geldt dat de factuur uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum betaald dient te worden.

Annuleringen

Heb je jezelf ingeschreven voor een training, opleiding of cursus, maar wil je jouw inschrijving toch annuleren? Dan ontvangen wij jouw annulering graag schriftelijk via ipv@ipv.nl.

Annulering tot 5 werkdagen voor aanvang

– Wanneer je tot 5 werkdagen vóór aanvang van de training, cursus of opleiding annuleert, brengen wij alsnog 20% van het cursusgeld in rekening.

– In overleg met, en na toestemming van IPV Training & Advies, is het af en toe mogelijk dat een andere deelnemer jou vertegenwoordigd, waardoor de annuleringskosten komen te vervallen.

– Het is mogelijk om binnen één jaar de geannuleerde cursus te volgen door dezelfde persoon voor hetzelfde bedrag (minus 20% eerder betaalde bedrag).

Annulering binnen 5 werkdagen voor aanvang

– Wanneer je binnen 5 werkdagen vóór aanvang van de cursus, training of opleiding annuleert, ben je ons het volledige cursusgeld verschuldigd.

– Het is niet mogelijk om het cursusgeld te verrekenen met toekomstige aanmeldingen of aanmeldingen van andere deelnemers.

– In overleg met, en na toestemming van IPV Training & Advies, is het af en toe mogelijk dat een andere deelnemer jou vertegenwoordigd.

Annulering met subsidieregeling

– Maak je gebruik van een subsidie- of andere overheidsregeling (zoals Nederland Leert Door), dan geldt dat wanneer je annuleert binnen 5 werkdagen voor aanvang, je de reeds gemaakte kosten verschuldigd bent. Daarnaast gelden vaak nog voorwaarden van de subsidieverstrekker zelf. Wij hanteren hiervoor de volgende kosten:

1-daagse training€ 97,50 excl. btw
2-daagse training€ 195,- excl. btw
2-daagse training plus*€ 295,- excl. btw
3-daagse training€ 345,- excl. btw
4-daagse training€ 395,- excl. btw
Meerdaagse opleiding€ 1195,- excl. btw

*)
Let op: deze kosten zijn exclusief eventuele examenkosten (meerdaagse opleidingen) en kosten voor een uitgebreid DISC profiel. Eventuele prijswijzigingen in de toekomst hebben invloed op de annuleringskosten.

Annulering na aanvang van de cursus

Annuleren is niet meer mogelijk vanaf het moment dat de cursus van start is gegaan. Op dat moment dien je het volledige factuurbedrag te betalen.